|     |

Kadınlar için Çalışan Şirketten, Çocuklar için Eğitim Bursu
Avon'dan Bizim Çocuklarımız Burs Programı

İstanbul — Kasım, 2013—

Dünyanın önde gelen kozmetik markası AVON’un “Bizim Çocuklarımız Burs Programı”na başvurular başladı. AVON, 2013 yılında en iyi satış yapan AVON Club Yıldız Temsilcilerinin lise son sınıftaki çocuklarına ve torunlarına 2.000 dolar tutarında eğitim bursu veriyor.

Avon, “Kadınların kadınlar için çalıştığı şirket” olma misyonuna paralel olarak Temsilcilerinin hayatına değer katmayı sürdürüyor. Dünya genelinde kadınları güçlendirmek, eğitmek, ek kazanç fırsatlarıyla hayatlarını değiştirmek için çalışan AVON, Bizim Çocuklarımız Burs Programının bu yıl üçüncü gerçekleştiriyor. Kadınlar için AVON Vakfı (AVON Foundation for Women) 2013 yıllında en çok satış yapan AVON Club Yıldız Temsilcilerinin çocuklarını ve torunlarını bursla ödüllendiriyor. “Bizim Çocuklarımız Burs Programı” ile AVON Club Yıldız Temsilcilerinin lise son sınıftaki çocukları ve torunları 2.000 dolar tutarında eğitim bursu kazanma fırsatı yakalıyor.

Dünya genelinde 100 çocuğun almaya hak kazanacağı bursa, 15 Mart 2014’e kadar başvuru yapılabiliyor.

Türkiye Satış Direktörü Gülay Başaran “AVON Türkiye olarak bu yıl üçüncü kez bu programa katılıyoruz. Bugüne kadar dünya genelinde 93, Türkiye’de ise 13 öğrenci bu bursu kazanmaya uygun görüldü. Türkiye’deki Temsilcilerimizin çocukları veya torunlarına burs imkanı tanıyarak yüksek öğrenim hayatına adım attıkları bu dönemde kendilerine destek olmaktanbüyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kurumsal İletişim:
Hande Karamanoğlu
Avon
hande.karamanoglu@avon.com
+90 212 284 60 45

Senem Bilgin
Avon
senem.bilgin@avon.com
+90 212 284 60 45

Burada konu edilen tüm içeriğin yasal olarak hakları AVON Kozmetik A.Ş.ye aittir.